Добре дошли в света, където природата и науката се съчетават, за да разкрият вашата истинска красота. Ние сме Vitaliti.bg, екслузивни представители за България на sqt.bg и sanmarine.bg.

Вярваме, че всяка иновация трябва да е в хармония с природата и научните постижения.

Нашата ФИЛОСОФИЯ е проста: красотата трябва да върви ръка за ръка със здравето. За нас, това означава да намираме продукти като тези на SQT и Sanmarine, които са на върха на иновациите, осигурявайки видими резултати, докато същевременно са безопасни и надеждни.

Мисия

Ние се стремим да предложим продукти, които са създадени с уважение към природата и научните открития, осигурявайки на козметици и дерматолози инструменти за постигане на безупречна кожа за техните клиенти, без компромис със здравето.

Визия

Нашата визия е да бъдем водещи в предоставянето на иновативни решения за кожата, които са не само ефикасни, но и безопасни, осигурявайки здрава и сияйна кожа без риск от странични ефекти.

Ценности

    • Сигурност и Ефикасност: Всяко наше предложение гарантира високи резултати при строго спазване на стандартите за ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ.
    • Иновация: Постоянно търсим и въвеждаме последните научни разработки в областта на козметиката.
    • Образование и Подкрепа: Ние се ангажираме да обучаваме и подкрепяме нашите партньори и клиенти