Uncategorized

СЕДЕМ НЕВЕРОЯТНИ ПОЛЗИ ОТ СЛЪНЧОГЛЕДОВИЯ ЛЕЦИТИН

СЕДЕМ НЕВЕРОЯТНИ ПОЛЗИ ОТ СЛЪНЧОГЛЕДОВИЯ ЛЕЦИТИН

СЕДЕМ НЕВЕРОЯТНИ ПОЛЗИ ОТ СЛЪНЧОГЛЕДОВИЯ ЛЕЦИТИН

Използването на слънчогледов лецитин стана много популярно през последните години, тъй като все повече и повече се откриват ползите, които носи на здравето ни.

Какво е СЛЪНЧОГЛЕДОВ ЛЕЦИТИН?

Слънчогледов лецитин е всъщност общ термин за различни мастни вещества, които могат да бъдат извлечени от слънчогледа. Лецитинът може да дойде от редица различни източници, но слънчогледовите семена са едни от най-популярните. Слънчогледовият лецитин е колекция от различни фосфолипиди и макар много хора да мислят, че мазнините са лоши неща, много фосфолипиди са изключително важни за здравето ни. В слънчогледовия лецитин, например, има многобройни фосфолипидни типове и антиоксиданти, заедно с други летливи съединения, които го правят здравословна добавка.
Това, което много хора не осъзнават, е, че някои видове лецитин присъстват във всяка отделна клетка на нашето тяло и помагат да се защити целостта на клетъчната мембрана. Слънчогледовият лецитин е естествен емулгатор, който може да намали наличието на други мазнини, както и да предпази червените кръвни клетки. Някои от най-важните фосфолипиди, открити в слънчогледовия лецитин, включват холин, фосфатидилхолин, фосфатидилинозитол и фосфатидилетаноламин. Един от най-добрите аспекти на слънчогледовия лецитин, за разлика от соевия лецитин, е, че той може да бъде извлечен естествено, без добавяне на химикали, което го прави много предпоюитан в здравните среди.

ПРЕДИМСТВА НА СЛЪНЧОГЛЕДОВИЯ ЛЕЦИТИН:

  • Слънчогледовият лецитин има добър ефект върху здравето на черния дроб и сърцето. Той е добър и за здравето на мозъка, кръвното налягане, нервната система и здравето на сърдечно-съдовата система.
  • СЪРЦЕ – Слънчогледовият лецитин е в състояние да балансира нивата на мазнините в кръвта Ви, което може да помогне за подобряване на здравето на сърцето. Това може да намали риска от атеросклероза, сърдечни пристъпи и удари, които защитават дългосрочното сърдечно здраве.
  • ЗАЩИТА НА МОЗЪКА – Някои от основните фосфолипиди, които съставляват този лецитин, са свързани с здравето на мозъка и ремонтните процеси, които се изискват от нервните клетки. Редовното допълване с този лецитин може да ускори процеса на нервно регенериране и да защити нервната система, дори да намали риска от невродегенеративни заболявания като болестта на Алцхаймер и Паркинсон.
  • ПОДКРЕПА ЗА ЧЕРНИЯ ДРОБ – Когато черният дроб е претоварен или се бори с голямо количество излишни мазнини, той може да доведе до здравословни проблеми, включително диабет и чернодробно заболяване.

ВИЖ ПРОДУКТИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.