процедури

Микронидълинг

microneedling

Микронидълинг е микроиглена мезотерапия, която се извършва с Дерма Пен апарат.

Какво представлява и какви са ползите за кожата ни от микронидлингът?

Микронидлингът е насочен към решаването на съвременните естетични проблеми и профилактика на измененията на кожата.

След микронидълинг кожата блести и привлича със сияен вид и красота.

Това е изцяло нехирургичен метод.

Подходящ е, както в по-ранна, така и в по-напреднала възраст.

Много нашумява и се използва все по-често (и от жени, и от мъже) заради чудесните резултати, които дава.

Плюс това, заради бързото възстановяване, позволява лесно планиране на посещението.

Какви са ползите Микронидлингът?

• Намалява бръчките – подобрява значително структурата на кожата на няколко пласта едновременно. Така кожата има стегнат и сияен вид. Фините бръчки се скриват и има видим ефект съвсем скоро след процедурата. Кожата е захранена и недостигът на елементи е елиминиран. А това като резултат е младолик и бляскъв вид на лицето ви.

• Стрии – поялиява за намаляването на така неприятните стрии – по краката, ханшът, гърдите, коленете, ръцете, коремът. Не бива да се оставяме тези неприятни грапави линии да подбиват самочувствието ни и да се изчервяваме, когато се събличаме или да не искаме да се снимаме на плажа, заради тях. Смятам, че жената трябва да се чувства щастлива и свободна в кожата си.

• Изсветлява и изравнява тена – микронидлингът засилва производството на колаген и еластин. Засилва кръвообращението, подхранва и регенерира кожата. Така лицето ни подобрява своята свежест и тенът се изравнява. Кожата блести и привлича със здрав вид и красота.

• Пигментация – методът е силно предпочитан при пигментацията. За разлика от много други процедури, при които се избягват тези зони с пигментация, то микронидлингът въздейства и постепенно избистря кожата.

• Минимизира белези – изключително полезен метод за въздействие върху белези – активира и подобрява кръвоснабдяването и регенерацията на проблемното място, за да може организмът да преподнови старите клетки с нови.

• Акне – постоянните неприятни и болезнени пъпки, които притесняват малките, но и някои пораснали жени и мъже, също се повлиява успешно с този метод. С оздравителния коктейл, с който се „захранва“ кожата, тези възпаления и хормонални „бури“ загубват силата си. И настъпва нов период на по-чиста и по-здрава кожа, на която да се радвате.

• Регенерира и възстановява кожата – клиентките ни обожават процедурата, защото възстановява и регенерира кожата им. Както знаем, процесите на регенерация намаляват след настъпване на 25 тата ни годишнина. Точно затова, за да запазим по-дълго младоликия си външен вид и съответно да си върнем младежкото излъчване, направеният качествено микронидлинг е правилния помощник.

• Хидратира и подхранва кожата – както сами видяхте, микронидлингът активира и засилва процесите на регенерация, кръвоснабдяване, подхранване и подмлядяване на кожата. Точно затова и хидратираната и подхранена кожа, която усещаме няколко седмици след процедурата, е съвсем естествен и очакван търсен ефект.

Какво представлява самият метод?

Микронидълингът представлява система, използваща техниката на микроперфорация. Фини иглички образуват микроскопични каналчета в епидермиса.

Благодарение на тях, дълбоко в дермата се въвеждат хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини, пептиди, органичен силиций и много други. Като естествена реакция в следствие от фините убождания се наблюдава засилено производство на нов колаген и еластин. И както видяхме по-горе, то ползите, които настъпват са невероятни и много резултатни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.